Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر محیط زیست شهری شهرداری مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه در خصوص ۳۲ هزار و ۲۸۵ دستگاه خودروی آلاینده زیست محیطی اعمال قانون شد.

به گزارش قدس آنلاین، محمد پذیرا افزود: ۶ هزار و ۲۰۵ مورد از این تخلفات مربوط به خودروهای دودزا و ۱۶ هزار و ۲۲۳ مورد مربوط به نداشتن معاینه فنی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مراجعه خودروها به مراکز معاینه فنی خودرو و رفع نقص تا ۱۷ درصد از میزان آلودگی هوا می کاهد اظهار داشت: پنج هزار و ۹۴۴ تخلف نیز مربوط به نداشتن گواهی برچسب معاینه فنی بوده است.

وی گفت: یکهزار و ۷۲ تخلف نیز مربوط به صداهای نامتعارف و ۹۸۸ مورد نیز مربوط به بوق زدن های غیر ضروری است.

مدیر دفتر محیط زیست شهری شهرداری مشهد ادامه داد: مابقی تخلفات نیز مربوط به مواردی نظیر پرتاب کردن ضایعات، حمل حیوانات و اشیاء کثیف، تخلیه نخاله و زباله، استفاده از نورافکن و ریزش روغن و بنزین است.

پذیرا افزود: همچنین طی این مدت از این تعداد، پنج هزار و ۸۶۶ دستگاه خودرو به تعمیرگاه منتقل شده است و گروه گشتی متشکل از ضابطان قضایی به صورت مستمر با گشت زنی در سطح شهر خودروهای آلاینده زیست محیطی را متوقف و در خصوص آنها اعمال قانون می کند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خودروهای دودزا هوای پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • بارشهای بهاری جاده های خراسان رضوی را فرا گرفت
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • جاده‌های خراسان رضوی همزمان با افزایش ترددها بارانی و لغزنده است
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد