Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا محمد پذیرا، در نشست خبری «طرح کاهش آلودگی هوا LEZ» که در ساختمان معاونت حمل‌ونقل برگزار شد، اظهار کرد: زمان اخذ معاینه فنی اصلاحاتی انجام می‌شود و ۲/۲ دهم درصد کاهش مصرف سوخت اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه «در سطح شهر با وسایل نقلیه دودزا برخورد می‌شود»، افزود: خودروهای بدون معاینه فنی به‌ازای هر ۲۴ ساعت، ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال گذشته، ۴۶ هزار مورد برخورد به ثبت رسیده است که ۵۰ درصد خودروها در این نظارت‌ها فاقد معاینه فنی بوده‌اند.

پذیرا در خصوص تخصیص و برگشت سهم جرایم به استان‌، خاطرنشان کرد: تا کنون ۶۰ درصد جریمه‌ها به شهرداری و ۲۰ درصد سهم راهبری، ۱۵ درصد سهم تجهیزات و ۲۰ درصد صندوق ذخیره بیمه بوده است. در ۶۰ درصد اعتبارات، تخصیص مناسبی وجود ندارد و تنها در حد ۱۰ درصد آن به استان‌ اختصاص داده می‌شود.

مدیر محیط زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد افزود: ۲۵ درصد، برای امسال تخصیص داده شده و در سال گذشته هم ۱۵ درصد از این جریمه‌ها به این بخش اختصاص یافته است در حالیکه مطالبه ما ۱۰۰ درصدی است و این تخصیص ناچیز است. امسال ۴ میلیارد تخصیص پیدا کرده و توزیع شده است و از این مبلغ ۷۰ درصد به شهرها اختصاص می‌یابد و ۳۰ درصد سهم روستاهاست.

در ادامه این نشست، سید هادی عطارزاده طوسی، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری مشهد مطرح کرد: چندی پیش زیرساخت‌های طرح کاهش آلودگی هوا آماده شده بود اما به دلیل این که اجرای آن به مصوبه شورای همتا نیاز داشت، به مرحله اجرایی نرسیده بود، اما خوشبختانه شورای همتا تشکیل جلسه داد و بر اساس مصوبه این شورا قرار شد این طرح از ۲۹ دی در مشهد اجرایی شود.

وی با بیان این که طرح کاهش آلودگی هوا در کل شهر مشهد با اولویت هسته مرکزی اجرایی می‌شود، گفت: در این طرح، ۱۰۹ دوربین سازمان ترافیک شهرداری مشهد که به مرکز فرماندهی پلیس راهور متصل شده‌اند، پلاک خودروها را ثبت و بلافاصله به سامانه سیمفا ارسال می‌کنند و هر خودرویی که معاینه فنی نداشته باشد، شناسایی می‌شود.

عطارزاده اضافه کرد: اگر از سوی سامانه سیمفا اعلام شود خودرویی معاینه فنی ندارد، در مرحله اول از طریق پلیس راهور به دارنده خودرو اخطار داده می‌شود و اگر برای دریافت معاینه فنی اقدام نشود، برای مالک خودرو جریمه صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد تصریح کرد: میزان جریمه‌نداشتن برگ معاینه فنی خودروها ۵۰ هزار تومان است و دوربین‌های ثبت تخلفات یک‌بار در روز برای ثبت تخلف اقدام می‌کنند، اگر فرد برای پرداخت جریمه خود اقدام نکرد، در هر بار ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

وی ادامه داد: در شهر مشهد ۲۰ مرکز معاینه فنی خودرو فعالیت دارند که در پی اجرایی شدن طرح و در راستای رفاه حال شهروندان ساعت کار این مراکز افزایش پیدا می‌کند.

همچنین، سرهنگ حسن‌علی امامی جانشین رئیس پلیس راهور مشهد با اشاره به اینکه « ۹ماهه امسال در حوزه نقص سیستم روشنایی و دودزا ۳۹ هزار فقره اعمال قانون شده است»، اظهار کرد: ۷۷ هزار معاینه فنی انجام شده که ۷۲۰ مورد دچار نقص فنی بودند و ۸۲۰ فقره پلاک اخذ شده و مالکین متعهد به اصلاح شدند.

وی ادامه داد: در حوزه خودروهای سنگین در مشهد بعد از تهران ۷۰ هزار اعمال قانون داشته‌ایم و برای هر ۲۴ ساعت فقدان معاینه فنی ۵۰ هزار تومان اعمال قانون می‌شوند و برچسب باید شیشه جلو سمت راست خودرو نصب شده باشد.

کد خبر 476902 برچسب‌ها خودرو - پلاک، کارواش، معاینه فنی، بیمه و ایمنی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۱۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ پزشکانی که میلیاردی جریمه شدند

سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آن ها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سارقان ۴۰ فقره سرقت خودرو در مشهد دستگیر شدند
  • پرسپولیس بدون مصدوم راهی قائمشهر شد
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از ساعت ۱۶ امروز + اسامی خودروها
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ پزشکانی که میلیاردی جریمه شدند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است